Canal Ajuntament

Altafulla. L’Ajuntament d’Altafulla i Ferrovial Construcción signen el contracte d’execució de la renovació de l’enllumenat públic de Brises del Mar

L’import d’adjudicació final és de 368.521,17 euros i el termini d’execució serà de dos mesos i mig, dues setmanes menys del que s’havia estimat inicialment

Les obres del projecte de renovació de l’enllumenat públic de la urbanització Brises del Mar d’Altafulla començaran en breu. Uns treballs que comportaran comptar amb un enllumenat nou de major qualitat i mediambientalment més sostenible que l’actual, així com també obtenir un important i significatiu estalvi energètic i econòmic per a les arques municipals. 

L’alcaldessa d’Altafulla, Montse Castellarnau, i el delegat d’Eficiència Energètica de Ferrovial Construcción SA, Raúl Ramos, han signat el contracte d’execució de les obres del projecte del nou enllumenat públic de Brises del Mar, després que l’empresa guanyés el concurs de licitació del projecte.

La regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, a banda d’assenyalar els avantatges que tindrà la instal·lació de les noves lluminàries sobre la reducció en el consum i l’impacte lumínic, ha subratllat també la rebaixa en el pressupost d’adjudicació, que passa dels 498.948,72 € als 368.521,17 € IVA inclòs, així com en el termini d’execució de les obres que passa dels tres mesos als dos mesos i mig. 

La companyia també s’ha compromès a ampliar el termini de garantia de les obres que passa d’ un any a quatre, com a millora en el plec del contracte administratiu. Méndez-Vigo també ha recordat que l’Ajuntament d’Altafulla va tirar endavant una iniciativa de participació ciutadana on els veïns i les veïnes van poder escollir el tipus de lluminària que volien per a la urbanització.

Un cop signat el contracte, les obres començaran en breu. Consistiran en la substitució i renovació de les 178 lluminàries, del model Júnior del fabricant Carandini, amb temperatura de color 2200 ºk i dotades amb tecnologia LED. Aquest tipus de lluminària produeix una llum més càlida i genera menys contaminació lumínica.

També es renovarà el cablejat i el quadre elèctric, que funcionarà amb  un rellotge astronòmic i serà gestionat telemàticament des de l’Ajuntament. 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version