Canal Ajuntament

Altafulla. La Fira de Sant Jordi d'Altafulla torna enguany a l'espai firal de Marquès de Tamarit

S’hi preveuen un total de 17 parades de llibres, roses, d’entitats locals i de partits polítics

L’espai firal de l’Avinguda Marquès de Tamarit tornarà a acollir la celebració de la Diada de Sant Jordi a Altafulla el pròxim diumenge, 23 d’abril, amb les tradicionals parades de llibres i roses, així com d’ entitats locals i partits polítics amb un total de 17. L’horari serà de les 10 del matí a les 8 del vespre. 

Durant tot el dia, la regidoria de Cultura, que encapçala l’alcaldessa Montse Castellarnau, amb la col·laboració de les entitats locals, ha programat un seguit d’activitats que van des dels balls populars a les actuacions musicals. 

També, des de la regidoria d’Educació, que encapçala l’edil Eva Martínez, amb la col·laboració dels centres educatius i les associacions de famílies de l’alumnat, es realitzarà el lliurament dels premis del Concurs Escolar de Sant Jordi, a les 17.30 hores.  

D’altra banda, l’emissora municipal ‘Altafulla Ràdio’ (107.4 FM) també s’instal·larà a l’espai firal per a emetre un programa especial en directe de Sant Jordi de 10 a 14 hores.

Prèviament a la Fira de Sant Jordi, hi ha programat a Altafulla un seguit d’actes el dia anterior. La Pallissa de l’Era del Senyor acollirà a les 12 hores la presentació del llibre ‘El meu tresor’, de Rebeca Franch, de La Banya Edicions i amb el suport d’Etcètera Associació Cultural. A les 18 hores, la plaça del Pou acollirà la Diada Castellera de Sant Jordi amb l’actuació dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Xiquets de Cambrils i els Castellers d'Altafulla. A la Violeta hi haurà un nou cicle de cinema d’animació amb la pel·lícula ‘El viatge de Chihiro’ (entrades a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca/entradas/el-viatge-de-chihiro ), i el Centre d’Estudis d’Altafulla presentarà els Estudis Altafullencs 47, a les 19.30 hores, a la Sala Teresa Manero. 

PROGRAMACIÓ FIRA DE SANT JORDI 2023

De 10 a 14h, Programació especial de ‘Sant Jordi’ ALTAFULLA RÀDIO en directe.

BIBLIOTECA D'ALTAFULLA. Presentació d'autors locals durant tot el dia: Edmon Amill, amb el llibre ‘Aforismes estirabots i altres ciris trencats’; Jordi palau amb ‘Las siete leyes o principios de la vida’i ‘El efecto ancla. Descubre porqué todavía no es rico’; Manuel Carmona Gama     amb ‘El viento siempre sopló’; Samuele Arba amb ‘La bomba in testa’; Pepi Miró, amb ‘Les aventures d’en Pepitu’;  Jordi Suñé, amb els llibres ‘El riu de les dones’, ‘Creixell fa memòria’i 'Lofici de boter a Torredembarra’; Imma Vallmitjana amb ‘Casimiro en las Maldivas’i ‘La extraordinaria aventura de Esther Williams y otras historias de la calle Mayor’; Toni Capell, amb ‘Qüestions de temps’; Elisabeth Taylor, amb ‘Beso a la luz de las estrellas’; Luca Sanminiatelli amb ‘El cavaller que va trobar la rosa (en català i castellà), i Pilar Sophia Boix, amb ‘A través del corazón armónico’.

12h, Bastoners d'Altafulla. BALLADA CONJUNTA ESCOLES PORTALADA I ROQUISSAR. En acabar, HISTÒRIA DE SANT JORDI explicada per Danina Martínez de ‘MANS PER L'ACCIÓ SOLIDÀRIA’.

13h, ACTUACIÓ DE BALLS URBANS a càrrec de l'Escola de Ball DANSCLAS.

17.30h, LLIURAMENT DELS PREMIS DEL CONCURS ESCOLAR DE SANT JORDI.

19h, ACTUACIÓ DE SANT JORDI a càrrec del grup GAIÀ GOSPEL.

1681931547firasantjordicg.jpg
1681931548sant_jordi_2023_page-0001-min.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version