Canal Ajuntament

Banyoles. Joana Serrat presenta dissabte a Banyoles Hardcore From The Heart

El concert de la vigatana, un dels grans valors de l’escena musical catalana i internacional, es farà a l’Auditori de l’Ateneu

La cantautora vigatana Joana Serrat presentarà aquest dissabte a l’Auditori de l’Ateneu el seu cinquè àlbum Hardcore From The Heart, amb el qual ja ha recollit diversos guardons. Serrat, un dels grans valors de l’escena musical catalana i internacional, portarà a Banyoles el seu treball introspectiu, emocional, commovedor i, fins i tot, dolorós. Les entrades ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).

En aquest cinquè treball, l’artista osonenca es confronta amb si mateixa, en una imatge feta de clarobscurs, en una mena de viatge expiatori que atrapa l’oient i que constitueix un dels cims de la cantautora. Joana Serrat és un nom respectat en l’escena folk local, però també a la Gran Bretanya, Europa i als Estats Units, on ha enregistrat aquest darrer disc. 

Hardcore From The Heart és un viatge emocional que parteix de la pèrdua i desemboca en l’acceptació. La temàtica del treball és la presa de consciència sobre la dificultat d’abastar un idela de vida, de l’abisme del desequilibri creat entre la vida existent i la vida idealitzada. El dol que se’n desprèn és una emoció latent que trobem al llarg de tot el disc i és, alhora, el motor principal d’aquesta recerca davant la realitat que s’imposa. 

Serrat presentarà el seu cinquè treball Hardcore from the heart, on, a partir del llibre amb el mateix títol de la sexòloga Annie Sprinkles, fa un viatge introspectiu que, a través de les seves lletres i música, confronten a l’osonenca davant d’un reflex de sí mateixa davant d’un imatge conformada de clarobscurs. Hardcore From The Heart" és un viatge emocional que parteix de la pèrdua i desemboca en l’acceptació. El resultat final és un disc dolorós i commovedor, que atrapa a l'oient de principi a fi, i el condueix a través d’un viatge expiatori. Un treball que creix en cada nova escolta, descobrint nous i rics matisos. 

Joana Serrat actuarà a Banyoles acompanyada de Carla Serrat al teclat i cors i Toni Serrat, a la bateria.

El concert serà aquest dissabte 22 d’abril a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu i les entrades ja estan a la venda (10 € anticipada/ 13 € a taquilla) al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament, en horari d’atenció al públic.  

168189547723ajbny_joana_serrat.jpg
Fitxer adjunt: 168189547823np_joana_serrat.pdf


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version