Canal Ajuntament

Blanes. En marxa ‘Temps per Cures’ a Blanes fins al 6 d’abril, amb activitats gratuïtes per a infants de 4 a 12 anys

L’activitat perquè els pares tinguin temps lliure mentre els fills s’entretenen s’està fent de 8 a 14 h al local de Mas Moixa i al Centre Obert de La Plantera

Des d’aquest passat dilluns Blanes acull una experiència pensada per a les famílies amb infants que tinguin entre 4 i 12 anys d’edat. Aquests dies ho tenen un xic més difícil per atendre’ls, ja que han començat les vacances escolars de Setmana Santa. Per això, l’Ajuntament de Blanes ha organitzat un espai de jocs infantils i activitats adreçades a la canalla, perquè puguin disposar de temps lliure pel què vulguin i/o necessitin fer: treballar, fer encàrrecs o, senzillament, disposar d’una estona de lleure.

Ahir dilluns va començar l’activitat inclosa al programa ‘Temps per Cures’, organitzada per Acció Social de l’Ajuntament de Blanes i finançat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, amb l’objectiu de promoure la conciliació familiar. Aquest programa respon a diversos objectius específics. En primer lloc, consolidar el dret a les cures de les nenes i nens, i en segon, alliberar temps i posar-lo a disposició de les famílies.

En especial de les dones, a qui s’ha atribuït majoritàriament i històricament el treball de les cures. També es vol acreditar l’experiència adquirida en l’àmbit de les cures, generar nova ocupació de qualitat en aquest sector. Per últim, una altra fita és fer-ho avançant en la igualtat.

‘Temps per Cures’ durant les vacances de Setmana Santa

Del què es tracta és d’oferir un espai de suport per a les famílies i un espai de joc per als infants de les vacances de Setmana Santa, les vacances de primavera. L’any passat ja es va fer una primera experiència coincidint amb les Festes de Nadal, i ara s’està fent durant aquesta setmana. Va començar ahir dilluns i s’allargarà fins el proper dijous, 6 d’abril.

L’activitat es fa en horari de matins: des de les 8 fins a les 14 h. És un servei gratuït, i està adreçat a famílies que tinguin nens i nenes de 4 a 12 anys. Els jocs infantils i activitats estan coordinades per professionals: monitors i tècnics d’integració social. Són jocs educatius, dinàmiques i activitats bé conduïdes o bé de lliure utilització per la canalla.

S’estan allotjant en dos llocs diferents, prou distanciats entre ells, per donar el màxim de cobertura. Un d’ells està ubicat al local de l’AVV de Mas Moixa (situat a la plaça del mateix nom, en aquest veïnat homònim), i l’altre a l’Avinguda Extremadura, 15, al barri de La Plantera, on durant el període lectiu funciona el Servei d’Intervenció Socioeducativa, l’antic Centre Obert.
1680600427temps_per_cures_setmana_santa_(1).jpg
1680600427temps_per_cures_setmana_santa_(5).jpg
1680600427temps_per_cures_setmana_santa_(7).jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version