Canal Ajuntament

Banyoles. L'Ajuntament de Banyoles I Renfe signen un conveni per facilitar el transport

S’oferiran descomptes a les persones que participin a activitats esportives i turístiques i de promoció de la ciutat

L’Ajuntament de Banyoles i Renfe han signat un conveni de col·laboració. A través d’aquest acord, s’oferiran descomptes a les persones que participin a activitats esportives i turístiques i de promoció de la ciutat en els seus desplaçaments en AVE i Llarga distància. 

L’acord, que han signat l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el president de Renfe, Raül Blanco, explica que Banyoles organitza activitats de foment del sector esportiu i turístic i impulsa diferents activitats de promoció de la ciutat i estableix els compromisos entre Renfe i l’Ajuntament de Banyoles per a la promoció conjunta d’activitats esportives i de turisme a Banyoles i el servei de transport ferroviari de Renfe Viatgers.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha destacat que “Banyoles és una ciutat que ofereix una àmplia proposta d’activitats tant culturals com esportives i el nostre objectiu és facilitar la visita al turista perquè pugui gaudir del nostre entorn, a través de les grans línies de Renfe”. 

L’Ajuntament de Banyoles es compromet a promoure els serveis de Renfe Viatgers com a mitjà de transport, principalment els que fan els trens AVE i Llarga distància, en totes les activitats que porti a terme per a la promoció d’esdeveniments esportius i de turisme a Banyoles. El consistori n’informarà a turistes i a destinataris de les promocions, programes o activitats i de les condicions especials comercials que s’ofereixen per part de Renfe Viatgers. 

En aquest sentit, Renfe Viatgers oferirà un 10% de descompte a totes les persones assistents i expositores de totes les activitats que es portin a terme per a la promoció dels diferents esdeveniments que organitzi l’Ajuntament. A més, Renfe Viatgers oferirà una reducció no inferior del 10% sobre la tarifa oberta al públic als viatgers que contractin escapades i també col·laborarà amb l’Ajuntament de Banyoles per oferir viatges en grup per fomentar el turisme cultural i de congressos.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version