Canal Ajuntament

Banyoles. ‘Els ocells ho fan, i les balenes i les puces també’, arriba aquest diumenge a Banyoles

L’espectacle, que es podrà veure aquest diumenge a La Factoria d’Arts Escèniques, posa sobre la taula l’educació sexual

La companyia Obskené portarà aquest diumenge a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles l’espectacle Els ocells ho fan, i les balenes i les puces també. L’espectacle, programat per l’entitat T tela en conveni amb l’Ajuntament de Banyoles, planteja una reflexió sobre la diversitat de maneres d’estimar i, per tant, de famílies, i la importància de l’educació sexual. Les entrades per a les dues sessions ( a les 12h i a les 17h) ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).

Sabies que les cuques de llum brillen per seduir? I que els dromedaris es tiren pets per lligar? I que les tortugues seran femella o mascle segons la temperatura del lloc on neixin? La companyia Obskené explora i descobreix la sexualitat dels animals i ho aprofita per parlar de la sexualitat dels humans, de les diferents maneres d’estimar i dels propis desitjos. Inspirat en el llibre La vida amorosa dels animals (editorial Takatuka) de la pedagoga Katharina von der Gatheni i la il·lustradora Anke Kuh, l’espectacle mostra com, dins el món animal, en qüestió de relacions i criança existeixen tantes variacions com puguem imaginar. 

Els ocells ho fan, i les balenes i les puces també és una obra per a mares, pares i infants a partir de vuit anys que ajuda a entendre la diversitat, des de la tolerància i l’acceptació de les diferents maneres de viure la sexualitat i el gènere. L’espectacle posa sobre la taula la importància de l’educació sexual i afectar per acompanyar els infants a viure de manera plena la seva identitat sexual i de gènere lliure, diversa, crítica i tolerant. A més, l’educació sexual i afectiva també és una eina clau per prevenir possibles conductes violentes o discriminatòries. 

Els ocells ho fan, i les balenes i les puces també es podrà veure aquest diumenge 26 de març a la Factoria d’Arts Escèniques en dues sessions, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, i es farà amb interpretació de llenguatge de signes. Les entrades per l’espectacle estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).

 
168000334223ajbny_ocells.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version