Canal Ajuntament

Altafulla. L'Ajuntament d'Altafulla se suma a l'Hora del Planeta

 

Aquest dissabte 25 de març, de 20:30 a 21:30 hores, s'apagaran els llums del consistori, el Castell i altres edificis i equipaments municipals

L’Ajuntament d'Altafulla s’adhereix un any més a l’Hora del Planeta, una iniciativa que promou l’organització WWF de defensa de la natura i del medi ambient.

Des de les regidories de Medi Ambient i Via Pública, que encapçala l'edil Marisa Méndez-Vigo, s'ha informat que aquest dissabte 25 de març, de 20:30 a 21:30 hores, s’apagaran els llums de l'Ajuntament d'Altafulla, el Castell, la zona de les Eres i altres edificis i equipaments municipals. L'edil ha animat a la ciutadania que participi d'aquesta iniciativa compartida per tothom.

L'Hora del Planeta va néixer a Sidney el 2007 com un gest simbòlic per cridar l'atenció sobre el problema del canvi climàtic. Un gest senzill que consisteix a apagar els llums d'edificis i monuments durant una hora.

Aquesta iniciativa mobilitza milions de persones a gairebé 200 països un dia a l'any. Aquesta jornada ens recorda que la natura és el nostre sistema de suport vital, que ens brinda tot allò que necessitem, des de l'aire que respirem fins a l'aigua que bevem i els aliments que mengem i que l'hem de defensar ara per salvaguardar la salut del nostre planeta i, al mateix temps, la nostra pròpia salut i benestar.

Des de l'organització WWF s'ha fet una crida a institucions, empreses i ciutadania a utilitzar les etiquetes #VueltaAlPlaneta #KmPorElPlaneta  #HoraDelPlaneta i compartir les imatges d'aquesta jornada a les xarxes socials. 

1680003342horaplaneta.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version