Canal Ajuntament

Sarrià de Ter. L'Ajuntament de Sarrià de Ter explica el POUM als veïns

El passat dissabte dia 29, l'Ajuntament de Sarrià de Ter va organitzar una xerrada informativa per explicar als veïns i veïnes del municipi les línies mestres del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). La xerrada que es va celebrar al Coro, va anar a càrrec de l'alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent i l'arquitecte redactor del pla, Pere Fina. El document presentat va ser aprovat inicialment pel ple municipal al juliol i es troba en aquests moments en fase d'exposició pública. Així, fins al 12 de novembre, els sarrianencs que ho creguin convenient podran presentar al·legacions.

Durant aquest període d'informació pública, el consistori sarrianenc, ha posat en marxa diferents iniciatives per donar a conèixer el text i rebre les propostes dels veïns. D'aquesta manera, la xerrada del dissabte es complementarà amb una altra que se celebrarà divendres vinent al Pla de l'Horta. Al mateix temps, cal dir que el POUM està exposat a l'Ajuntament a disposició de tothom qui el vulgui consultar així com penjat a la web municipal.

Per altra banda, els serveis tècnics municipals estan a disposició de tothom qui vulgui resoldre dubtes i l'Alcalde de Sarrià de Ter destinarà els dijous a la tarda i divendres matí a atendre totes les demandes específiques del POUM.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version