Canal Ajuntament

Banyoles. El president del Comitè Olímpic Espanyol visita Banyoles

Alejandro Blanco s’ha reunit amb esportistes d’alt rendiment de la ciutat

El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha visitat avui Banyoles on s’ha reunit amb esportistes d’alt rendiment de la ciutat. Blanco ha reconegut la tasca de la ciutat a favor de l’esport, tant d’alt rendiment com de base. 

Alejandro Blanco ha destacat que “Banyoles és una referència a nivell estatal i internacional i cada vegada la ciutat té més inquietuds per créixer, no només amb l’esport de competició i alt rendiment, sinó també entenent que l’esport formi part cada vegada més de la vida ciutadana”. El president del COE ha recorregut les instal·lacions del Club Natació Banyoles i del Centre d’Alt Rendiment de rem i posteriorment s’ha reunit amb esportistes d’alt rendiment de la ciutat. Del Centre d’Alt Rendiment, Blanco ha destacat que “la petició que ha fet l’alcalde és justa i necessària” i ha afegit que “hem de remar entre tots perquè aquelles coses que s’han de millorar es facin de manera immediata”. 

El president del Comitè Olímpic Espanyol ha aprofitat la seva visita per lliurar un reconeixement al piragüista del Club Natació Banyoles, Albert Corominas, per la seva trajectòria de més de 23 anys en la competició esportiva. També ha lliurat un reconeixement a l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, per la seva tasca “perquè l’esport formi part de la vida de tots els ciutadans i també perquè, a través de l’esport, donar a conèixer el nom de Banyoles arreu”. 

 
167925213823ajbny_blanco.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version