Canal Ajuntament

Lloret de Mar. La 39a Festa de l’Esport de Lloret homenatja els esportistes locals

Aquest diumenge 30 de setembre, a les 18 h, al Teatre Municipal, Lloret de Mar va celebrar la seva gran cita amb l’esport local a través de la 39a Festa de l’Esport, que anualment ret un homenatge a tots aquells esportistes, equips i clubs que s’han distingint al llarg de l’any pels seus resultats.

 

En el transcurs de la tarda també es varen fer uns reconeixements individuals i col·lectius que s’havien proposat des dels diferents clubs. A més a més, l’Ajuntament va reconèixer als esportistes més destacats de la darrera temporada que han estat: en natació Marc Calveras, Naila Gordils i Guillem Pujol; en atletisme Jonathan Romeo, Anna Quilez i Eva Arias; en gimnàstica rítmica Andrea Molina; en boxa Ivan Caimel; en muai-thai José Maria Quevedo; en hoquei patins Enric Torner, en Rugby Txell i Núria Carreras; en automobilisme Miguel Molina i en futbol Marc Muniesa.

Els dos màxims guardons d’enguany varen ser el Premi Llevant a la millor tasca de promoció esportiva per al Club Hoquei Lloret, entitat amb més de 40 anys d’història que neix d’un petit grup d’amics i que ara ja compta amb 14 equips de competició i és un els clubs amb més fitxes federatives de Catalunya. L'altre premi va ser el Premi Forjador de l’esport lloretenc per a Jaume Bosch i Cardona, conegut com a Jacki, que, vinculat al futbol des dels 5 anys, ha passat per les diferents categories del club, i ha esdevingut fins i tot entrenador. Es premia, a més de la seva vinculació a l’entitat Club Futbol Lloret, el compromís i repte d’anar sempre més enllà.

Paco Llobet i Àngel Mullera, esportistes olímpics, també varen tenir un reconeixement en aquesta nit esportiva en què va destacar, com cada any, un ambient lúdic i festiu de gran sentiment, símptoma del bon estat de salut de l’esport lloretenc.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version