Canal Ajuntament

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, expulsa el regidor Norbert Botella (Republicans) del Ple

Soler, en ús de les atribucions del Reglament Orgànic Municipal (ROM), va cridar a l’ordre 3 cops el regidor de Republicans Norbert Botella per intervencions irrespectuoses i per l’us de la paraula quan la tenia retirada.

Malgrat els advertiments per part de l’alcalde i l’expulsió del Ple en aplicació del ROM, el regidor Norbert Botella es va negar a abandonar el Ple i va haver de ser expulsat de la sala de sessions per la Policia Local.

L’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, va expulsar ahir del Ple el regidor de Republicans Norbert Botella per l’actitud irreverent, per no respectar les normes de cortesia, per fer ús de la paraula quan ja la tenia retirada i per alterar l’ordre de la sessió amb interrupcions reiterades.

Soler, en ús de les atribucions del Reglament Orgànic Municipal (ROM), va cridar a l’ordre el regidor de Republicans Norbert Botella, per intervencions irrespectuoses i per l’ús de la paraula quan la tenia retirada. En tres ocasions l’alcalde va cridar a l’ordre al regidor Botella sense que aquest fes cas de l’advertiment i continués fent intervencions de manera repetitiva sense tenir ús de la paraula. 

Per aquests motius Soler va aplicar l’article 111 del ROM que estableix que “si un regidor o regidora és cridat tres cops a l’ordre en una mateixa sessió, l’alcalde o alcaldessa podrà expulsar-lo de la sala de sessions i adoptar per això les mesures necessàries perquè es faci efectiva l’ordre”. 

Malgrat els advertiments per part de l’alcalde i l’expulsió del Ple en aplicació del ROM, el regidor Norbert Botella es va negar a abandonar el Ple i va haver de ser expulsat de la sala de sessions per la Policia Local. 

Soler explica que “molt a disgust meu ahir en la sessió plenària de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni vaig haver de demanar a la Policia Local que retirés de la sala el regidor Norbert Botella després d’haver-lo cridat a l’ordre fins a tres vegades, tal i com marca el reglament municipal. La seva actitud va ser lamentable, absolutament irreverent i que no s’adiu amb la bona actitud que sempre han mantingut els regidors de Calonge i Sant Antoni durant les sessions de Ple”.

 

1677665650image001.png

1677665650image003.jpg
1677665650ple.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version