Canal Ajuntament

Tossa de Mar. 'Una forma equivocada de fer política'. CiU de Tossa, a l’oposició, treu conclusions 'amb xifres inexactes' d’un informe sobre un avantprojecte de Llei

L’alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, ha volgut sortir al pas a les manifestacions públiques del grup de CiU de Tossa, a l’oposició, en les que afirmen que Saladich s’haurà de reduir el sou quan es promulgui la Ley Racionalización y Sostenibilidad de la Administración Local que prepara el Govern de Madrid.


L’alcaldessa de Tossa lamenta aquesta “obsessió venjativa” que té CiU i es pregunta si “això és el que més preocupa a CiU? No els preocupa els problemes reals de tossencs?”. En aquest sentit, Saladich afirma que “és una llàstima. Esperàvem una mica més de CiU. Crec que és una manera equivocada de fer política”.

CiU de Tossa ha criticat durament la retribució de l’actual alcaldessa en repetides ocasions, i sempre ha amagat les dades reals: Gisela Saladich té dedicació exclusiva i cobra un sou net mensual de 2.407,21 euros; Immaculada Colom, anterior alcaldessa i regidora de CiU, tenia dedicació parcial (mitja jornada) i cobrava un sou net mensual de 1.502,83 euros. “CiU treu conclusions amb xifres inexactes, i a més ho fa d’un document que encara és un informe sobre un avantprojecte de Llei”, afirma Saladich.

Des de juny de 2011, amb el govern presidit per Saladich, qualsevol ciutadà pot consultar les retribucions del regidors de Tossa en la pàgina web municipal.

Cal recordar a CiU que, quan el govern va rebaixar el sou als funcionaris un 5%, CiU va desestimar una proposta per rebaixar el sou dels regidors. En canvi, l’alcaldessa Gisela Saladich va renunciar en sessió plenària a la paga extra de Nadal. No tenia cap obligació legal, però ho va fer.

La futura Llei de racionalització afectarà a totes les administracions (Ajuntament, Consell Comarcal, Diputació, etc). No és una Llei feta pensant en Tossa. L’Ajuntament l’acatarà si es tira endavant amb els actuals termes, no perquè ho digui CiU, sinó perquè ho dirà la Llei.

 

Servei de Premsa - Ajuntament de Tossa de Mar

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version