Canal Ajuntament

Andorra la Vella. Conxita Marsol formalitza la dimissió com a cònsol major per ser candidata per Andorra la Vella a les eleccions generals

La fins avui cònsol major ha lliurat la carta de dimissió al cònsol menor, David Astrié, qui properament assumirà aquest càrrec. Marsol deixa el Comú amb tristesa però amb la satisfacció de la feina ben feta.

Conxita Marsol deixa avui de ser la cònsol major d’Andorra la Vella per concórrer a les eleccions generals del 2 d’abril com a candidata de la llista demòcrata i liberal per Andorra la Vella. Per això, a primera hora del matí ha lliurat la carta de dimissió i de renúncia com a consellera del Comú al cònsol menor, David Astrié, que properament assumirà el càrrec que deixa vacant Marsol.

“És un dia trist perquè deixo el Comú, però estem en un projecte i un partit, i, de vegades, s’han de prendre decisions”. Aquesta és la valoració de Conxita Marsol un cop lliurada la carta, i ha afegit que està molt contenta de la seva gestió perquè “he treballat molt activament per la parròquia i Andorra la Vella ha recuperat l’orgull”.

Aquesta tarda, en una sessió de Consell de Comú extraordinària que estarà presidida pel cònsol menor, David Astrié, es validaran les candidatures que concorreran a les eleccions generals per la circumscripció parroquial d’Andorra la Vella.

A banda de Conxita Marsol, també ha presentat la renúncia la fins avui consellera de Desenvolupament estratègic i comercial i de Projectes participatius, Meritxell López, que anirà a la llista nacional encapçalada per l’actual cap de Govern, Xavier Espot; i Alain Cabanes, conseller d’Esports i de Joventut, que farà tàndem a la candidatura parroquial juntament amb Marsol.

Properament es convocarà una sessió de Consell de Comú durant la qual accediran al càrrec els tres nous consellers que substituiran Marsol, López i Cabanes, i que formaven part de la llista d’En Comú per Andorra la Vella, guanyadora de les eleccions comunals del 2019. En aquesta mateixa sessió, David Astrié i Miquel Canturri, seran nomenats cònsol major i menor respectivament; Gerard Estrella passarà a ser conseller major, i Meritxell Pujol, consellera menor.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version