Canal Ajuntament

Banyoles. L’Ajuntament de Banyoles presenta les píndoles formatives, tallers i jornades del segon semestre del 2012

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica, Joana Vilà, ha presentat aquest dimarts la formació de l’Ajuntament de Banyoles oberta a tothom i gratuïta del segon semestre del 2012. Aquesta formació consisteix en píndoles formatives, tallers i jornades que s’ofereixen gratuïtament. La formació començarà aquest 9 d’octubre amb uns tallers i jornades i finalitzarà el 13 de desembre d’enguany.

 

És una formació dirigida a empresaris, treballadors i persones en situació d’atur. Per tant, una formació oberta a tothom que la desitgi cursar. La formació d’aquest any es va dividir en 3 mòduls formatius: el de gestió empresarial, el de màrqueting, i el de temes jurídics i normatius. Durant el primer semestre es va impartir la formació de gestió empresarial i en aquest segon semestre es treballarà la formació d’aspectes legals i de màrqueting.

Pel que fa a les píndoles es podrà conèixer, en l’àmbit formatiu del màrqueting, la planificació estratègica, les decisions sobre productes i marques, les estratègies i els mètodes de fixació de preus. L’objectiu és oferir una visió general sobre els conceptes i estratègies de màrqueting actuals i treballar-ho a nivell eminentment pràctic.

També es podran cursar píndoles en l’àmbit formatiu jurídic referent a la protecció de dades (LOPD), la fiscalitat en l’empresari i professional individual autònom, i la introducció al Pla d’empresa. L’objectiu és donar a conèixer tant la interpretació de la llei i del reglament en matèria de protecció de dades de caràcter personal com la fiscalitat orientada a l’empresari.

Per altra banda, s’han programat tota una sèrie de jornades i tallers que treballaran diferents aspectes del món empresarial de gran actualitat i que cal conèixer, com ara els recursos humans, la reforma fiscal, o la importància de la presència a internet. I, també, s’ha inclòs una jornada especial sobre cooperatives amb el títol de Crea la teva pròpia cooperativa. Aquesta jornada es producte de la moció sobre aquest tema aprovada al ple ordinari del mes de maig.

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica, Joana Vilà, ha explicat que s’imparteix aquesta formació per aportar eines que permetin l’ampliació de coneixements, el reciclatge i l’especialització professional tant de treballadors com de persones en situació d’atur, i que amb aquesta formació puguin millorar la seva situació laboral. Per altra banda, segons ha manifestat Vilà, “és important poder formar a les persones i contribuir a ajudar-les a l’adaptació dels darrers i importants canvis normatius constants, sobretot, i en concret, en la part fiscal, canvis que ens afecten a tots i hem de conèixer”.

Per a més informació cal posar-se en contacte amb l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, al telèfon 972 58 40 73 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

 

Foto: Ajuntament de Banyoles

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version