Canal Ajuntament

Banyoles. La producció banyolina 'Mamaaaaa!!!' torna demà a Banyoles per celebrar les 100

Prop de 12.000 espectadors d’arreu de Catalunya han vist l’espectacle que es va estrenar per la Festa Major de Sant Martirià

La comèdia teatral Mamaaaaa!!!! tornarà demà dissabte a Banyoles, amb dues funcions a la Factoria d’Arts Escèniques, per celebrar les 100 funcions. Des que es va estrenar fa tres anys per la Festa Major de Sant Martirià, prop de 12.000 espectadors d’arreu de Catalunya han vist el muntatge que arriba aquest cap de setmana a les 100 funcions. 

El muntatge teatral Mamaaaa!!!!, dirigida per Belín Boix i protagonitzada per Miquel Torrent i Jordi Angelats, és una producció de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament que es va estrenar l’any 2019 per la Festa Major de Sant Martirià. L’obra, original de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez, és una comèdia estripada que parla d’una mare que té més de cents anys i cap intenció de morir-se, a més d’un patrimoni que pot resoldre la vida dels fills. Mamaaaa!!!! és una comèdia que entre timbres, pastilles i llibretes d’estalvis, mostra una realitat que tot just comencem a viure: una generació que ronda la seixantena i que ningú va preparar per aguantar uns pares incombustibles. 

Mamaaaa!!!! es podrà veure demà en dues funcions, a les 12 del migdia i a les 8 del vespre, amb entrades exhaurides a la Factoria d’Arts Escèniques.  

167462909101.21_mama.png


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version