Canal Ajuntament

Altafulla. Arriba aquest diumenge l’11a edició de la Marxa Castells del Baix Gaià

Les 800 inscripcions es van esgotar en només 20 dies

El proper diumenge 5 de febrer, a partir de les 09:00 hores, se celebrarà l’11a edició de la Marxa Castells del Baixa Gaià, que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Jaume Sànchez, i que compta amb el suport tècnic de Running Solutions.

Aquesta exitosa marxa és una prova no competitiva que uneix els castells de Tamarit, Ferran, El Catllar, La Riera (Castellot) i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del riu Gaià. Un recorregut que portarà als participants a descobrir per camins i senderons alguns dels paisatges més especials de Catalunya, tant des del punt de vista cultural com natural.

Aquest any, els participants tenen l’opció d’escollir entre dos possibles circuits de 17km o 27km, i el podran fer corrents o caminant, tenint fins a 6 hores i 30 minuts per a completar aquest últim recorregut més llarg. Els participants inscrits en la prova tenen fins a tres avituallaments en cursa i una bossa del corredor de regal.  Després de la marxa podran fer ús de les dutxes i, com a final de festa, podran gaudir de vermut, botifarrada popular i cervesa.

Totes les persones participants comptaran amb fotos gratuïtes com a regal i record de la prova. Les inscripcions a l’11a Marxa Castells del Baix Gaià es van tancar a principis de gener a través de la pàgina web de la prova www.marxacastells.com, amb un total de 800 que es van esgotar en només 20 dies. 

Cal destacar que de les 800 persones participants, el 51,7 % són dones, el 25 % provenen de fora de les comarques tarragonines (València, Alacant, Osca, Lleida...) i el 20 % són del Barcelonès, amb una xifra que se situa al voltant de les 150 persones.

L’entrega de dorsals es durà a terme aquest divendres 3 al Decathlon de Tarragona de 19h a 20:30h, el dissabte 4 entre les 17:00 i les 20:00, i el diumenge 6 entre 08h i les 09h al Centre d’Entitats del Parc del Comunidor d’Altafulla.

www.marxacastells.com 

Sobre Running Solutions SL

Empresa de serveis dedicada al Turisme Esportiu, especialitzada en Running, Triatló i Ciclisme. Està enfocada tant a les administracions públiques com a organitzadors d’esdeveniments esportius i clients finals, aportant una experiència 360º a tots els actors des de el 2008.

https://runningsolutions.es 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version