Canal Ajuntament

Altafulla. 900 espectadors gaudeixen del Neurona Fest a Altafulla

El festival de comèdia i ciència d'Altafulla s'estrena amb gran èxit, i planta la llavor per a futures edicions de l'esdeveniment

Fins a 900 persones van assistir divendres i dissabte a les diferents xerrades i activitats en el marc del Neurona Fest, el festival de comèdia i ciència d'Altafulla. L'organització valora molt positivament la resposta del públic en aquesta primera edició i espera que l'esdeveniment es converteixi en una cita anual al municipi del Baix Gaià i en un referent de la comèdia i la ciència al territori.

Humoristes de primer nivell estatal com Héctor de Miguel 'Quequé', Pepe Colubi, Adri Romeo, Xavi Daura, Yunez Chaib, Paula Púa, Carmen Romero i Santi Alverú han compartit cartell amb el neurocientífic Xurxo Mariño, l'expert en Intel·ligència Artificial Miguel Ángel Román, el director de cinema Javier Ruiz Caldera i el guionista i director d'Orbita Laika Javi Durán.

El Neurona Fest també ha permès descobrir nous talents del món de la comèdia, especialment Elefantana, guanyadora del Concurs de Comèdia –presentat per Guillem Estadella al Faristol– que la va dur a actuar a l'espectacle de dissabte al vespre a la Violeta. La humorista no va parar de fer riure al públic amb el monòleg basat en el parkinson, la malaltia que pateix des de fa 10 anys.

Finalment, cal destacar que el Neurona Fest ha apostat des del primer moment per la capil·laritat, ja que els diferents actes s'han celebrat en punts diversos d’Altafulla i ha comptat amb la col·laboració de diferents empreses del municipi que s’han bolcat amb el festival. A més dels espectacles que ha acollit el Casal Auditori la Violeta, s'han fet xerrades a la Pallissa de l'Era del Senyor, festes amb DJ al Faristol i un monòleg al Restaurant Blau, al Passeig Botigues de Mar.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version