Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. El Foment Deportiu Cassanenc celebra demà una gran festa pel 50è aniversari

Les activitats començaran demà dissabte 21 de juny a les 9 del matí i es desnvoluparan al PAV3, al Foment, al gimnàs del Foment i a les dues piscines municipals

La jornada finalitzarà amb un sopar on hi haurà les principals autoritats del món de l'esport de Catalunya. Ja hi ha més de 400 inscrits.

El Foment Deportiu Cassanenc celebra demà dissabte 21 de juny els 50 anys amb una jornada que concentrarà esportistes veterans i actuals en diverses activitats i culminarà amb un gran sopar a les 21.30 de la nit, on hi assistiran les principals autoritats de l'esport de Catalunya.

Els partits i exhibicions de bàsquet, hoquei, tennis taula, patinatge i waterpolo començaran a les 9 del matí i finalitzaran passades les 8 del vespre. Entre els actes destacats hi ha els partits que els equips d'hoquei de Cassà jugaran contra les Seleccions catalanes absolutes femenines i masculines. Aquests partits tindran lloc a partir de les 16.30 al pavelló del Foment. Pel que fa al bàsquet, destaca el partit de veterans a les 18.30 al PAV3.

El dia estarà ple de retrobaments entre exjugadors i jugadors actuals i hi haurà fotos de família de totes les modalitats.

La festa culminarà amb un gran sopar convocat a La Salle Cassà a les 21.30 on hi assistiran el Director General d'Esports de la Generalitat i els representants territorials, així com membres del Consell Comarcal, la Diputació i els presidents de les diverses federacions esportives. Durant el sopar es farà entrega de diversos detalls a persones que han contribuit amb el Foment. L'acte acabarà amb una traca pirotècnia emotiva. A hores d'ara ja hi ha més de 400 inscrits al sopar.


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version