Canal Ajuntament

Altafulla. S’obre el termini de licitació per a l'execució del projecte de renovació de l'enllumenat públic de la urbanització de Brises del Mar

El pressupost de sortida és de 498.948,72 € i la data de finalització per a presentar ofertes és el 6 de febrer

A partir d’avui, les empreses interessades en l’execució del projecte de renovació de l'enllumenat públic de la urbanització de Brises del Mar, poden presentar les seves ofertes en el concurs públic de licitació de les obres el període del qual restarà obert fins el 6 de febrer.

El pressupost de licitació s’eleva fins als 498.948,72 € (IVA inclòs) i la durada d’execució dels treballs s’estima en tres mesos. Durant aquests 25 dies de termini, es rebran les propostes de les empreses que vulguin concursar per a l’adjudicació del contracte, i a partir d’aquí, s’obriran les pliques i es determinarà a quin licitador s’adjudiquen els treballs, segons ha explicat la regidora de Via Pública i Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, que al mateix temps ha destacat que “el més important és haver iniciat el procés”.

L’actuació en l’enllumenat de Brises del Mar respon a una demanda llargament reivindicada pel veïnat ja que disposa d’una instal·lació antiga i obsoleta que actualment es troba fora de normativa. A més, és habitual que durant els episodis de pluges, els carrers es quedin sense xarxa d’enllumenat públic fins a l’arranjament temporal del sistema per part de la Brigada Municipal.

Ara, les 178 lluminàries se substituiran per unes de tecnologia LED, es canviarà el cablejat i es renovarà el quadre elèctric, que funcionarà amb  un rellotge astronòmic i serà gestionat telemàticament des de l’Ajuntament. Això permetrà obtenir un important estalvi energètic i econòmic, així com disposar d’un enllumenat de major qualitat i mediambientalment més sostenible que l’actual. 

La licitació per a la renovació de l’enllumenat de Brises del Mar, ja està publicada al BOPT i es poden trobar les condicions a través del portal de transparència del consistori en el següent enllaç.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version