Publicat el Dimarts, 02 Octubre 2012 11:54 Escrit per Consell comarcal del Gironès
'L’Espai Botiga’ del Centre ofereix tastets gratuïts de productes del territori per gaudir de l'oferta gastronòmica de la comarca
Durant els mesos d'octubre i novembre, cada dimecres, tots els visitants que s’acostin a l’Espai Botiga del Centre de Visitants del Gironès podran tastar, gratuïtament, productes de la comarca.
El Centre proposa un tast setmanal que comptarà amb la presència de productors i artesans locals per explicar les excel·lències del producte i mantenir un intercanvi d’impressions. Es tracta d'una bona oportunitat per entendre la importància de confiar en la cuina del territori i un munt d'idees per cuinar i comprar aquest Nadal amb els productes alimentaris del Gironès.
L’horari de cada tast serà: a les 10.00 hores, la presentació del producte corresponent, a càrrec del productor/a i tertúlia sobre el tast i de les 10.00 fins a les 16.00 hores, tast gratuït del producte per a tots els clients i visitants. A més, es farà un descompte especial del producte presentat (10% de descompte), durant la setmana corresponent, i la possibilitat de fer paquets especials amb altres productes de l’Espai Botiga.
Concretament, les dates dels tasts amb els corresponents productes i els seus respectius productors i municipis són les següents:
-3 d'octubre: Patates fregides 'Sant Narcís' de SARRIÀ DE TER.
Presentació del producte: Jaume Sala de 'Rodes de Sala'.
-10 d'octubre: Gelats artesans de GIRONA.
Presentació del producte: Joana Roura de 'La Bombonera'.
-17 d'octubre: Cargols de SANT ANDREU SALOU.
Presentació del producte: Francesca Borrull de 'Granja Cargol Bové'.
-24 d'octubre: Ginebres de CASSÀ DE LA SELVA.
Presentació del producte: Josep Lluís Godoy.
-31 d'octubre: Tast de bolets (gírgoles i xiitaque) i pasta fresca de QUART.
Presentació del producte: Glòria Argany de la ‘Fundació Onyar – La Selva’.
-7 de novembre: Embotits d'ànec de BESCANÓ.
Presentació del producte: Jordi Noguera de 'Induànec'.
-14 de novembre: Cervesa Moska de SARRIÀ DE TER.
Presentació del producte: Josep Borrell de 'Birrart'.
-21 de novembre: Dolços i galetes de GIRONA.
Presentació del producte: Quim Quintana de 'Giroska'.
-28 de novembre: Salses de BORDILS.
Presentació del producte: Eric Delessert del 'Mas de la Roda'.