Canal Ajuntament

Banyoles. Banyoles organitza un concert benèfic pels damnificats pels incendis de l’Empordà

Banyoles es solidaritza amb els afectats dels incendis de l’Empordà. Aquest dissabte 6 d’octubre al parc de la Draga, de les 7 de la tarda a la 1 de la nit, se celebrarà un concert on actuaran Kitsch, La Senyoreta Descalça, Morgat Morgat i Els Cinc Elements. Les actuacions seran gratuïtes i els beneficis que s’obtinguin del servei de barra es destinaran a ajudar als afectats pels incendis a l’Empordà d’aquest passat estiu.

 

L’Ajuntament de Banyoles, el gimnàs Wellness Place Fitness Center, de Fontcoberta, i diversos grups de música de la capital del Pla de l’Estany organitzen la segona jornada benèfica pels afectats dels incendis de l’Empordà. El col·lectiu Jo també m’he cremat també col·laborarà amb aquesta jornada festiva, amb la venda de samarretes solidàries, i la voluntat de seguir treballant per la creació d’una xarxa de treball i conscienciació, individual i col·lectiva, amb un objectiu: “Millorar la gestió dels boscos catalans, per evitar tenir cap més gran incendi a la nostra terra”.

Aquesta serà la segona jornada benèfica que es fa a Banyoles pels afectats dels incendis d’aquest passat estiu a l’Empordà. El passat 22 de setembre el gimnàs Wellness Place Center va convertir el Parc de la Draga en un gran gimnàs on més de 80 persones es van unir per practicar diverses modalitats de fitness i es van recollir donatius.

Ara, gràcies a la col·laboració desinteressada de Kitsch, La Senyoreta Descalça, Morgat Morgat i Els Cinc Elements, s’espera gaudir d’una jornada festiva i de conscienciació social, i col·laborar amb el possible amb els afectats.

Per a més informació trucar a Rafael Vilchez al telèfon 679 35 41 55

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version