Canal Ajuntament

Altafulla. Tot a punt per a la Fira de Nadal que se celebrarà del 9 a l'11 de desembre

Un total de 34 parades ocuparan la plaça de l’Església i la placeta de Sant Antoni

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’alcaldessa Montse Castellarnau, ja ho té tot a punt per a la Fira de Nadal 2022, que tindrà lloc a la plaça de l’Església i la placeta de Sant Antoni del 9 a l’11 de desembre. La mostra, que acollirà un total de 34 parades d’artesania i complements de Nadal, estarà oberta al públic el divendres i el dissabte, de 18h a 21h, i el diumenge, d’11h a 14h.

La principal novetat d’aquesta edició és el taller de pessebres, que tindrà lloc dissabte, de 18h a 21h, a càrrec de l’Associació de Pessebristes d’Altafulla. Es tracta d’una activitat oberta a tothom l’objectiu de la qual és ensenyar tècniques habituals per confeccionar un diorama.

Pel que fa a la resta d’activitats, l’Ateneu de Dones d’Altafulla amenitzarà el passeig dels visitants amb una animació de ball en línia amb nadales, que servirà per donar el tret de sortida inaugural a les 20h. Ja diumenge, la Coral Nous Rebrots i la Coral de l’Escola de Música compartiran el seu repertori nadalenc a partir de les 19h. La fira comptarà també amb un servei de bar.

1670822945firanadal2021.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version