Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Platja d'Aro acull del 2 al 6 d'octubre la 1a copa del món de microfutsal 3x3 amb la participació de Catalunya i 11 seleccions nacionals més

Es disputaran un total de 20 partits amb equips provinents de quatre continents

 

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro serà la seu del 2 al 6 d’octubre de la 1a Copa del món de Microfutsal 3x3, amb la participació de 12 seleccions nacionals, entre elles la catalana, provinents de quatre continents: Rússia, Gàmbia, Equador, Euskadi, Hondures, Bielorússia, Catalunya, Kirguizistan, Itàlia, Ucraïna, Colòmbia i Eslovàquia. El torneig és organitzat per la Unió Europea de Futsal (www.uefs.eu) amb el suport i col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, la Diputació de Girona i el Consell Català de l’Esport.

 

El calendari del partits és els següent: dimarts 2 d’octubre Rússia-Gàmbia (17.30 h), Ucraïna-Colòmbia (18.30 h), Hondures-Bielorússia (19.30 h) i Itàlia-Catalunya (21 h). Dimecres 3 d’octubre Kirguizistan-Itàlia (17.30 h), Ucraïna-Eslovàquia (18.30 h), Gàmbia-Equador (19.30 h) i Euskadi-Bielorússia (20.30 h). Dijous 4 d’octubre: Rússia-Equador (16.30 h), Colòmbia-Eslovàquia (19.30 h), Catalunya-Kirguizistan (20.30 h), i Euskadi-Hondures (21.30 h). Darrerament, divendres 5 a la tarda es celebraran els quarts de final (cada hora a partir de les 17.30 h);  i dissabte 6 les semifinals (11 i 12 h) i la final (19 h).

 

Aquesta competició, que s’inaugurarà oficialment el dimarts 2 d’octubre a les 20.30 h, pren el relleu de la 1a edició de l’Open UEFS Cup de clubs infantils en format de lligueta celebrat la setmana passada també a Platja d’Aro, i dels tres campionats celebrats a la primavera d’enguany al municipi: la 3a edició de la Copa de les Nacions de Futbol Sala, i la 2a Lliga Europea de Microfutsal 3x3, i la 1a Copa de Clubs Femenins.

 

Properament, també es podrà participar de les activitats que ofereix el Programa Esportiu Municipal 2012-2013 amb propostes de caràcter estable per a infants, joves i adults.Les noies i nois de 6 a 12 anys poden participar de les propostes Multiesports a l’escola (com a activitat extraescolar) i de l’escola municipal de bàsquet, i enguany com a novetats també  a gimnàstica rítmica i a karate-do. En el conjunt d’escoles d’esport base s’hi afegeix també la de submarinisme. Per als adults, s’ha programat pilates, natació, i karate-do (novetat). Les inscripcions ja estan obertes i les activitats s’iniciaran aquesta primera setmana d’octubre i finalitzaran el mes de juny. Simultàniament, 16 entitats i associacions esportives del municipi completen l’oferta amb propostes que van des del futbol fins al tir olímpic, tot passant per bàsquet, futbol sala, bàdminton, ciclisme, immersió, vela, bowling, natació, tennis o patinatge. 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version