Canal Ajuntament

Encamp. Torna el Clípol!

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, conjuntament amb els cònsols de les altres parròquies ha signat un conveni amb la societat Clípol SA amb l’objectiu de recuperar l’antiga denominació del servei d’autobús. Gràcies a aquest acord, els comuns podran utilitzar la marca Clípol en els seus vehicles. A més de retolar els vehicles, els comuns incentivaran l’ús d’aquesta nomenclatura, ja que l’objectiu és la recuperació del nom.L'Uclic d'Encamp seguirà funcionant amb la mateixa nomeclatura de moment, i incorporarà la senyalètica del clípol per recuperar el nom.
 
 
Els cònsols han agraït als representants de la societat Clípol SA que hagin fet la cessió del nom, de forma gratuïta, ja que consideren molt positiu mantenir les singularitats del país, en aquest cas, recuperant un mot que fa anys era d’ús habitual.
 
 
Els presents a l’acte han pogut veure un clípol antic i també participar en un col·loqui per recordar anècdotes sobre aquests vehicles, el nom dels quals ha esdevingut un signe d’identitat a Andorra. Patrimoni Cultural també ha participat a l’acte, amb un audiovisual sobre la història del clípol.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version