Canal Ajuntament

Calonge i Sant Antoni. Serveis Socials de Calonge i Sant Antoni avalua el servei de Bany Assistit amb els professionals i usuaris d’aquest programa

Aquest estiu el Bany Assistit ha ampliat recursos i horaris, però l’ajuntament ja treballa per continuar millorant aquest servei de cares a la propera edició.

Persones usuàries i professionals del Programa de Bany Assistit han participat en l’acte de tancament i balanç de l’edició d’enguany, amb la participació de la regidora de Serveis Socials, Mercè Orduña. Aquest estiu el Bany Assistit ha ampliat recursos i horaris, però l’ajuntament ja treballa per continuar millorant aquest servei de cares a la propera edició. 

L’acte de tancament ha permès realitzar una tasca d’avaluació del servei que s’ha portat a terme de la mà de les mateixes persones usuàries, que a banda de manifestar novament la seva excel·lent rebuda del servei, han tingut també la possibilitat de posar damunt la taula alguns elements de millora, els quals ja s’estan treballant per l’ajuntament per tal de poder-los implementar de cares a l’estiu vinent. 

El Programa de Bany Assistit, promogut per la regidoria de Serveis Socials de l’ajuntament, s’adreça a persones beneficiàries del Servei d’Atenció a Domicili, i fomenta l’accessibilitat al bany a persones grans en situació de vulnerabilitat, amb dependència o dificultats de mobilitat. 

L’acte de tancament del Bany Assistit ha servit també per detectar peticions i propostes d’activitats de les persones usuàries per a ser implementar fora de la temporada d’estiu, les quals també ja s’estan treballant per l’ajuntament per seguir ampliant i oferint més recursos a les persones grans en situació de vulnerabilitat del municipi. L’objectiu és promoure la millora de l’estat emocional, social, de salut i d’autonomia d’aquest col·lectiu.

1667036992img_7892.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version