Canal Ajuntament

La Massana. Castanyada popular a la Massana

Les entrades pel Túnel del terror s’han de comprar prèviament al Punt 400

La tradicional Castanyada serà l’acte central de la nit de Tots Sants. Serà a les 21 h, a la plaça de les Fontetes i, enguany, sense les mesures de prevenció dels dos anys anteriors. La festa serà a les 21 h, a la plaça de les Fontetes. Els assistents rebran, de forma gratuïta, una paperina amb castanyes, acompanyada de moscatell. A més, hi haurà l’actuació del discjòquei Richy Vuelcom, amb música ballable per a tots els públics.

La Castanyada massanenca és força participativa i cada cop hi ha més infants que hi acudeixen disfressats dels personatges característics de Halloween.

Pel que fa als joves, se’ls vol integrar a la festa organitzant com a reclam el Túnel del Terror, enguany amb la implicació d’una quarantena de joves, entre usuaris del Punt 400 i membres de l’Associació de Frikis d’Andorra.

El Túnel del Terror està adreçat a tothom tot i que hi ha una edat mínima per accedir-hi. Hi haurà dos torns, el primer serà el Túnel Terrorífic, de 19.30 a 21 h, a partir dels 12 anys. I el segon, el Túnel Molt Terrorífic, començarà a les 21.30 h, i s’hi podrà accedir a partir dels 16 anys. Ara bé, és molt important haver comprat l’entrada prèviament al Punt 400, a un preu de 3 euros per persona. En el moment de comprar el tiquet ja es donarà l’hora concreta d’entrada al túnel, per evitar cues i que tothom pugui gaudir al màxim de la Castanyada.

D’altra banda, durant tota la setmana de Tots Sants hi haurà servei d’Esplai, amb divertides activitats perquè els infants passin unes bones vacances. Pel que fa al Punt 400, s’ha organitzat una sortida de dos dies a Port Aventura.

A més, hi haurà el taller “Fem una escombra voladora”, el dijous, 3 de novembre, a les 11 h, a la Biblioteca Comunal Antoni Morell. Com explica la directora de la Capsa, el taller consistirà en confeccionar una granera i decorar-la per convertir-la en una escombra de bruixa. El taller és gratuït i obert a tothom però cal per inscripció prèvia al telèfon 344 506.

1666757294castanyada_2021_30.jpg
1666757295castanyada_2021_20.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version