Canal Ajuntament

Figueres. Tres obres urbanes que s’executen a la ciutat entraran en servei en els propers mesos

L’alcalde de Figueres, Santi Vila, va visitar el passat divendres diferents obres urbanes que s’executen en aquests moments a la ciutat i que està previst que entrin en servei en els propers mesos, ja que es troben a la fase final de la seva construcció.

En concret hi ha el Passatge Padrosa, situat entre els carrers Colom i Nord. Es tracta d’un nou vial per a vianants que s’ha fet aprofitant la construcció de dos blocs d’edificis de 70 habitatges –adjuntem imatge-. El passatge té diferent mobiliari urbà i a les properes setmanes es plantarà una filera d’arbres.
Una altra obra que va visitar són els horts urbans d’agricultura ecològica que es construeixen a la Marca de l’Ham. Aquest projecte –que s’executa a través del Taller d’Ocupació- es troba a la fase final i actualment es redacten les bases per l’adjudicació dels horts -adjuntem imatge-. A la Marca de l’Ham, Vila també va visitar el prellongament del carrer Aquari, que suposarà una millora important en el barri ja que permetrà enllaçar el centre de la Marca de l’Ham amb els nous espais urbans que s’han construït en els darrers anys. El passatge enllaça els carrers Aquari i Escorpí amb el carrers de les Granolles i el de la Closa Rasa. Aquesta obra, igual que la dels horts, també s’executa a través del taller d’Ocupació.
Finalment, la darrera visita fou a la pista d’skate, al Parc del Olivars, que es va començar a construir aquest estiu i que està prevista que finalitzi l’any vinent. Un cop acabada es convertirà en una de les pistes d’skate més grans del país.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version