Publicat el Dimarts, 18 Octubre 2022 18:06 Escrit per Redacció
La tardor gastronòmica és, a Altafulla, sinònima de Jornades Gastronòmiques de la Garrofa, un esdeveniment culinari que ha recuperat enguany la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla que encapçala l’edil Jaume Sànchez.
Aquest dimarts, 21 d'octubre, s'ha presentat la quarta edició, que aquest 2022 compta amb un total de vuit restaurants participants, un més que en l’edició de 2018. En paraules del mateix Jaume Sànchez, “a Altafulla som pioners en el reconeixement gastronòmic sobre la garrofa”
Al mateix temps, ha destacat la diversitat d’aplicacions amb què es pot tractar com en els gelats, així com també en el seu perfil baix en sucres i greixos i la seva àmplia quantitat significativa de minerals en relació a altres espècies com el cacau.
El concurs a les xarxes socials
La mostra també comptarà amb un concurs de fotografies a les xarxes socials que anima els participants a penjar fotos dels plats amb l'etiqueta #LaGarrofaAltafulla2022. D’entre totes, les tres millors fotografies seran obsequiades amb un àpat per a dues persones en un dels restaurants participants de les Jornades i un llibre “La pastisseria i la cuina de la garrofa”.
Plats com fricandó de vedella amb bolets i farina de garrofa, bombó de xocolata Excelsior amb garrofa fumada a Malta o pop a la planxa amb allioli d’all negre i garrofa faran les delícies dels comensals.
Consulta el llibret de #LaGarrofaAltafulla2022