Canal Ajuntament

Altafulla. Els centres educatius d'Altafulla obriran les aules aquest dilluns amb absoluta normalitat després dels aiguats de divendre

Una seixantena de voluntaris i voluntàries han col·laborat aquest diumenge en les tasques de neteja de diferents equipaments

Els centres escolars d’Altafulla reprendran les classes aquest dilluns amb total normalitat després que aquesta tarda hagin finalitzat les tasques de neteja de les instal·lacions afectades significativament per les fortes pluges d’aquest divendres.

La crida ciutadana que havia fet l’Ajuntament d’Altafulla aquest passat dissabte a la tarda convocant a voluntaris i voluntàries per ajudar en les tasques de neteja dels centres afectats ha fet el seu efecte. Una seixantena de persones s’ha aplegat aquest matí a les portes de l’escola la Portalada per ajudar ‘amb el que calgui’. 

Així ho ha remarcat l’alcaldessa d’Altafulla, Montse Castellarnau, que ha agraït un cop més la solidaritat de desenes de veïns i veïnes que han ajudat per a què les aules reprenguin la seva activitat aquest dilluns amb normalitat.

Quant als danys, l’alcaldessa Montse Castellarnau ha explicat que encara és aviat per quantificar els desperfectes, tot i que a l’escola la Portalada i a la llar d’infants Hort de Pau ja s’han pogut apreciar algunes afectacions majors. En el cas de la Portalada, tot indica que s’haurà de substituir part del mobiliari; i a l’escola bressol Hort de Pau, el menjador, el despatx de direcció i la sala del quadre de llums han estat les parts més malparades.

Els voluntaris i les voluntàries també s’han desplaçat a altes centres i equipaments com el Centre Obert, perquè estigui operatiu aquest dilluns, i el Casal La Violeta. Els desperfectes han estat menors, però també han requerit la tasca de la seixantena de persones que han respost a la crida de l’Ajuntament.

Per la seva banda, l’escola el Roquissar, l’Institut i la llar d’infants Francesc Blanch no han patit danys significatius, més enllà d’alguna acumulació d’aigua dispersa. Ahir mateix, en la intensa jornada de visites que va realitzar el govern municipal, es va verificar que totes les fases de subministrament d’electricitat de la vila funcionessin correctament.

Les úniques que van quedar més malmeses van ser algunes de la zona del Comunidor i el Roquissar, i Brises, i que, el més aviat possible, funcionaran a ple rendiment.

A Altafulla van caure divendres un total de 160 litres per metre quadrat que van produir diverses inundacions en pàrquings particulars i en què la zona més afectada especialment es va centrar en la façana marítima i el barri de Baix a Mar. 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version