Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. Buhos i Diversiones: concerts estrella de la Festa Major de Riudellots de la Selva

El pregó serà divendres 30 de setembre amb l'humorista Jordi LP

S’anima a la ciutadania a comprar i penjar als balcons unes banderoles solidàries a benefici de l'Oncolliga Riudellots i de l'Associació Contra el Càncer.

El pròxim 24 de setembre comença la Festa Major de Riudellots que s’allargarà fins al 2 d’octubre amb una extensa programació carregada d’activitats per a tots els gustos i edats. “Després de 2 anys de festa limitada, acotada a les circumstàncies de la pandèmia, aquest any fem la Festa Major amb normalitat” tal i com han destacat l’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura i la regidora de Festes, Cristina Pineda. Durant la festa major s'han preparat espectacles de música, dansa i motos, activitats esportives, concerts i exposicions. El pregó serà el divendres 30 de setembre a la plaça de l’Ajuntament a les 20h a càrrec de l'humorista Jordi LP. El qual, més tard, farà el seu espectacle “L’últim showman” a la mateix plaça.

Amaniran de música la festa major, la Coral Les Veus del Cric, La Principal de Porqueres, l’orquestra Montgrins, les havaneres del grup Port Bo, la Principal de la Bisbal, sardanes amb el Foment del Montgrí. I les nits joves comptaran amb artistes com David Busquets, Buhos, DJ Lo Puto Cat, Diversiones, La Banda i Dj Degree. Cada vespre, la zona de concerts comptarà amb un Punt Lila: un espai d’informació, sensibilització i assessorament contra les violències de gènere, per a unes festes lliures de sexisme i lgtbifòbia+. La XVI Bicicletada Popular Poli-Poble que tindrà lloc el dissabte 24 de setembre a les 9h és una activitat inclosa en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Enguany es rifarà una bicicleta entre tots els participants que hagin fet la inscripció abans del dia 22 de setembre a les oficines municipals.

El Teatrerus de Riudellots representaran la comèdia “Señoras bien” el dia 24 i 25. Ja es poden aconseguir les entrades en aquest enllaç. Els infants i joves podran gaudir de videojocs de realitat virtual amb l’activitat “Game Over” que tindrà lloc el dijous 29 a les 18h a la Sala Polivalent. I el dissabte 1 d'octubre podran gaudir de la Crazy Jump Race, una divertida gimcana amb obstacles sobre uns castells inflables al camp de futbol. Pels més menuts, s’ha organitzat un espectacle de teatre de carrer a càrrec d’Antipasti, el concert a càrrec del Pot Petit i l’espectacle de màgia “Enchantée” amb Melanie. A les 21.30h de l’últim dia, hi haurà el VII espectacles pirotècnic de fi de Festa major.

Aquest divendres al vespre s’ha presentat la programació a la Sala de Plens de l'Ajuntament a càrrec de l'alcaldessa, la regidora de Festes i els representats la Comissió de Festes de Riudellots. Per part de l’Ajuntament s’ha fet un agraïment a la Comissió de Festes i a totes les entitats que han participat en l’elaboració de la programació.

Banderoles solidàries

Enguany com a novetat s’han posat a la venda unes banderoles solidàries a benefici de l'Oncolliga Riudellots i de l'Associació Contra el Càncer. Des de l’Ajuntament s’ha fet una crida a la ciutadania a comprar-les. Les banderoles es poden comprar al preu de 5 € a l’Estanc de Riudellots, a l’Escola de dansa Like a Dream, a la Carnisseria Güell, a la Pastisseria Noguera i a la Casa de Cultura del municipi. Per consultar tots els detalls i horaris, a riudellots.cat

Foto: Iconna

1663661855_s7b0723.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version