Canal Ajuntament

Figueres. 6a Fira del Vehicle d'Ocasió

Per sisè any consecutiu es celebra FiraVO (Fira del Vehicle d’Ocasió) els dies 5, 6 i 7 d’octubre al recinte firal de Figueres. L’acte inaugural es farà el divendres dia 5 a les 17h, a càrrec de l’alcalde de Figueres, Santi Vila.

Enguany, es podran trobar importants ofertes, ja que els professionals fan un gran esforç en oferir preus interessants per tal de mantenir les xifres de vendes. Cal afegir, també, que en el sector del vehicle usat és on més feble ha estat la caiguda de volums, ja que el vehicle d’ocasió de qualitat s’ha manifestat com una bona alternativa en temps de crisi.
El que és més significatiu, és que el canal de venda entre particulars creix només un 4%, mentre el canal professional creix un 17%, és a dir, quatre vegades més. Finalment, el comprador se sent molt més segur adquirint el seu vehicle a comerciants establerts i estables i que cobriran els costos de qualsevol reparació inesperada en el període de garantia.
Per això, FiraVO és una molt bona oportunitat per trobar una àmplia gamma de vehicles i models per a tots els gustos, i, el més important, per a totes les butxaques.
Manuel Toro, Regidor de l'Àrea de Promoció Econòmica, explica que "Estem molt satisfets de l’esforç que han fet tots els expositors per poder assistir a la fira, la qual cosa demostra que l’aposta de l’Ajuntament de Figueres de seguir realitzant FiraVO va ser del tot encertada, i el fet d’arribar a la sisena edició indica la seva consolidació"
Tos els vehicles que s’oferiran a FiraVO han estat revisats i es venen amb garantia, i l’amplitud d’oferta present a l’espai firal fa que sigui molt atractiva pels visitants.
Els concessionaris i comerciants presents ocuparan un espai de 6.000 m2 d’exposició, amb més de 400 vehicles presents; a més hi haurà un servei de bar. FiraVO estarà oberta de 10h a 20h els dies 5, 6 i 7 d’octubre, i l’entrada és gratuïta.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version