Canal Ajuntament

La Massana. Inaugurat el parc caní de la Massana

La infraestructura, de 750 m2, compta amb zones de joc, una font i un espai de pipicà, a més de bancs per als propietaris 

Les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, han inaugurat el parc caní del Pradet de la Massana, acompanyades pels alumnes de l’escola andorrana, que van proposar aquest projecte durant el Consell dels Infants. Per això també han assistit a l’acte el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet i la representant d’Unicef Andorra, Mercè Miguel, a més d’alumnes de l’escola Àgora. Els consellers de Circulació, Josep Agell, i de Cultura, Guillem Forné, també han participat a la jornada inaugural.

El nou espai està concebut perquè els gossos puguin jugar amb els diversos elements de jocs i psicomotricitat i també entremig dels arbres i pedres. A més també és important que puguin sociabilitzar amb altres animals. El parc compta amb una font perquè puguin beure, una zona de pipicà i bancs de repòs per als propietaris.

“Es tracta d’un clar exemple de participació ciutadana, ja que han estat els escolars els qui van fer la proposta de construir aquest parc caní, que esperem que agradi molt als usuaris”, ha afirmat la cònsol major Olga Molné. La cònsol menor, Eva Sansa, ha estat l’encarregada de fer les explicacions durant el recorregut per la instal·lació i de respondre les preguntes dels infants, que han assegurat que el caniparc compleix amb les expectatives que tenien quan van elaborar el projecte.

El parc compta amb 750 m2 i el seu cost ha estat d’uns 10 mil euros. Molné ha recordat que es van comprometre a revertir els diners recaptats en concepte de la taxa de tinença d’animals en benefici dels gossos.

La jornada inaugural també ha comptat amb la presència de representants de les associacions d’animals Gossos, Laika i Nami.

La presidenta de Nami, Desirée Abarca, ha explicat les normes que cal respectar a un caniparc, com mantenir l’espai net i la porta tancada. També ha fet una demostració pràctica de com entrar a l’espai amb els gossos, permetent que l’animal es vagi acostumant al parc i als altres usuaris. Abarca ha assegurat que un parc caní és una bona opció ja que els animals poden fer exercicis que no poden fer a casa.

El parc caní serà de lliure accés i no tindrà limitacions horàries. El Comú demana que tothom respecti les normes d’us perquè el nou equipament estigui amb les millors condicions.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version