Canal Ajuntament

La Ràpita. L’Ajuntament de la Ràpita impulsa els tallers de memòria i estimulació cognitiva per a gent gran

La regidoria de Polítiques Socials i Igualtat de l’Ajuntament de la Ràpita impulsa, un any més, els tallers de memòria i estimulació cognitiva per a la gent gran en format presencial. El termini per inscriure’s s’inicia el dimecres 14 de setembre i finalitza el dilluns 26 de setembre. Tothom que vulgui cursar els tallers, ha de dirigir-se al Casal Municipal del Jubilat o al Club de Pensionistes de la Casa del Mar.

L’Ajuntament organitza els cursos amb la finalitat de fomentar l’envelliment saludable i satisfactori mitjançant l’exercici mental. Gràcies a aquests exercicis mentals en què es treballa l’atenció, el raonament, la creativitat, la memòria o el llenguatge, entre altres, es milloren les habilitats i les capacitats cognitives de les persones.

Els tallers s’impartiran en dos torns, ambdós al Casal Municipal del Jubilat. El primer torn es durà a terme els dilluns i dimecres, a partir del 3 d’octubre, de les 16 a les 17 hores. El segon, tindrà lloc els dimarts i dijous, a partir del 4 d’octubre, en el mateix horari.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version