Canal Ajuntament

Sant Julià de Lòria. Obertes les inscripcions per a les activitats de la Llar de Lòria

La cònsol menor, Mireia Codina, i la cap del servei de la Llar de Lòria, Núria Blanco, han presentat aquest dimecres al matí les propostes d'activitats que s'oferiran als majors de 65 anys socis de la Llar de Lòria a partir del mes d'octubre, que compta, actualment, amb 580 persones associades.

En paraules de la cònsol, s'ha aconseguit una programació molt variada amb unes 22 activitats.

El dia anterior es van presentar aquesta programació als padrins i padrines, que van demostrar un gran interès per reprendre el curs de les activitats, un cop superats els dos anys d'afectació de la pandèmia.

La cap del servei de la Llar de Lòria, Núria Blanco ha detallat les novetats per aquesta temporada, com ara el taller de taitxí. Molt important dins les novetat és l'oferta al voltant del món digital, com per exemple, l'ús del certificat digital o la signatura digital de la CASS.

Es mantenen les propostes per treballar els aspectes cognitius, físics i creatius. Núria Blanco ha posat d'exemple els tallers de memòria i de teatre. Aquest últim funciona amb molta participació des de fa més de deu anys.

Les activitats es duran a terme de dilluns a divendres tant al matí com a la tarda. L'oferta és molt àmplia per arribar als gustos i els interessos de tothom.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version