Canal Ajuntament

Ordino. La companyia Galiot Teatre s’instal·la a Ordino el cap de setmana amb més d’un centenar de titelles

 

Oferta de productes agroalimentaris km 0, tèxtil ecològic i artesanies vàries a la plaça de la closa del 13 al 15 d’agost

Turisme torna a aprofitar un dels caps de setmana més concorreguts de visitants per organitzar un mercat artesanal a Ordino. La principal novetat serà la presència de la companyia Galiot Teatre que s’instal·larà dissabte i diumenge al poble amb Cal Titella, d’11 h a 13 h i de 16 h a 20 h. El grup teatral introduirà el públic familiar en el món de les titelles amb més de cent-cinquanta creacions. Un espai lúdic amb quinze teatrets, on es podran veure titelles de guant, ombres xineses, marionetes de fil, titelles de tija, del canut, de sobretaula, de dit, caixes de fusta de grans dimensions amb ninots sorpresa i un espai de creació i construcció. 

L’activitat teatral i el mercat tindran lloc al mateix escenari, a la plaça de la Closa, on hi havia l’antiga oficina de Turisme. El mercat estarà obert tres dies a partir de demà, dissabte i diumenge en horari d’11 a 21 h, i dilluns, de les 11 h a les 14 h. Hi ha convidades una dotzena de paradistes que oferiran productes agroalimentaris km 0 com formatges, embotits, confitures, sabia de bedoll i salses; el públic trobarà decoracions artesanals, bijuteria i tèxtils ecològics, entre altres. 

1660335389img_7168_mercat.jpg
Fitxer adjunt: 1660335390ndp26_mercatartesanal.pdf


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version