Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners presenta un nou servei municipal la 'Línia Verda'

Santa Coloma de Farners es converteix en el cinquè Ajuntament català que posa en marxa aquest servei que és totalment gratuït i està orientat a les consultes mediambientals per a empreses i ciutadans. A través de vies com la telefònica o el web http://www.liniaverdascf.cat un grup d’experts respondran  de forma personalitzada i gratuïta a les preguntes formulades per empreses i ciutadans. 


Les consultes que es poden resoldre des de la Línia Verda estan relacionades amb el dia a dia mediambiental de la ciutat des de la gestió dels residus, reciclatge, normativa de soroll o en el cas de les empreses sobre sistemes de gestió ambiental com l’ISO 14001, el reglament EMAS, avantatges i inconvenients de la seva aplicació o el procés de certificació. La informació del web Línia Verda s’anirà actualitzant constantment i seran els mateixos ciutadans i empreses amb les seves inquietuds i suggeriments els que acabaran marcant el contingut i l’interès dels temes a destacar i tractar al portal informatiu. L’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, ha dit durant la presentació que “a Santa Coloma de Farners hem estat pioners en molts temes ambientals, com la recollida selectiva i la gestió de residus, i ara donem un pas més de cara a la informació i implicació de la ciutadania. Amb la Línia Verda millorem la qualitat de vida ambiental dels ciutadans i ciutadanes i ara esperem que entrin al lloc web de la línia verda i que se’l facin seu amb propostes i suggeriments”. Per la seva banda, el regidor de Medi Ambient, Josep Cullell, ha apuntat que “entre molts avantatges que obtindrem amb aquesta iniciativa, esperem millorar els resultats de la gestió de residus i globalment millorar tots els temes ambientals de Santa Coloma a partir de les propostes i suggeriments que ens facin els ciutadans a través de la Línia Verda”.

L’assessorament que es fa a empreses o ciutadans és totalment confidencial. Per rebre’l, l’únic tràmit que s’ha de seguir és el de registrar-se al lloc web. A partir d’aquí, empreses i ciutadans reben un tractament diferenciat en tractar-se de qüestions i consultes diferents. L’equip tècnic d’aquest servei està format per llicenciats en Ciències Ambientals, especialistes en Dret Ambiental, periodistes mediambientals o enginyers de diverses especialitats. 

Una altra de les possibilitats que s’ofereixen a través de la Línia Verda és el suport a les escoles en temes mediambientals facilitant tota mena de documentació i informació per donar suport als treballs i recerques que es puguin fer.

 

Fotos: La Selva Comunica

 

Gabinet de Premsa

Regidoria de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

www.scf.cat

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version