Canal Ajuntament

Fornells de la Selva. Mig miler d'esportistes de les entitats esportives de Fornells inicien la temporada

La regidora d'Esports, Lída Casellas, diu que malgrat ser “temps difícils” es dóna tot el suport económic i humà a les entitats esportives del municipi.

La temporada esportiva ja ha començat a rodar aquest setembre per les 4 entitats esportives de Fornells de la Selva. En total, la Unió Esportiva Fornells, l'Agrupació Esportiva, el Club de Petanca i el BTT apleguen a mig miler d'esportistes que porten al nom del municipi per tot el territori i amb esportivitat.

La regidora d'Esports, Lídia Casellas, ha explicat que des de l'Ajuntament es prioritza, dins el que és l'actual mandat de govern, el foment de l'esport base i l'activitat esportiva dels seus veïns i veïnes. “Tots aquests esports volen que tinguem uns espais preparats i des de l'Ajuntament el que fem és recolzar tant econòmica com humanament a totes aquestes entitats que porten la mainada a fer esport i ho seguirem fent malgrat que els temps són difícils”, ha manifestat la regidora Lídia Casellas.

A més, l'Ajuntament dóna suport un any més a l'Agrupació Esportiva Fornells, com en la resta d'activitats que s'organitzen al municipi, per realitzar la nit de presentació dels nous equips d'aquesta temporada i la caminada nocturna. Aquestes activitats es realitzaran aquest divendres 5 d'octubre al pavelló el Molí a partir de les 20.00 hores.

 

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version