Canal Ajuntament

Olot. Tots els olotins que comprin un vehicle d'ocasió a la Fira de Sant Lluc 2012 d'Olot tindran l'impost de circulació de franc

L’Ajuntament d’Olot està elaborant les bases perquè tots els olotins que adquireixin un vehicle d’ocasió a la Fira de Sant Lluc 2012 tinguin l’Impost de Vehicles de Tracció Motor (IVTM) del 2013 de franc. Les condicions per rebre l’ajut seran que la compra es faci en un dels concessionaris presents a la Fira del Vehicle d’Ocasió, entre el 20 d’octubre i el 31 de desembre de 2012.

D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén promoure la compra de vehicles d’ocasió en concessionaris de la ciutat, no només durant el certamen (20 i 21 d’octubre), sinó també en el darrer trimestre de l’any, en un moment en què la indústria automobilística està passant per greus dificultats. Aquesta iniciativa s’ha acordat amb bona part dels concessionaris de vehicles de la ciutat, que tradicionalment prenen part en la Fira.
En el darrer trimestre de 2011, es van comprar 190 vehicles matriculats o d'ocasió que paguen l'IVTM a l'Ajuntament d'Olot.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version