Canal Ajuntament

Lloret de Mar. Lloret promou la Xarxa d’Itineraris Saludables amb una caminada per la gent gran organitzada pel Casal Municipal de la Gent Gran

Dins dels actes de la setmana Lloret Natura, el Casal del Municipal de la Gent Gran organitza pel proper divendres 28 de setembre, una caminada de descoberta de l’entorn natural dirigida a la gent gran on es donaran a conèixer els 3 itineraris de la Xarxa d’Itineraris Saludables senyalitzada per Dipsalut i dirigida per professionals de la salut i l’esport. La sortida serà a les 9.30h davant del Casal de Jubilats.

 

Els Itineraris Saludables són recorreguts que transcorren tant per dins la població com pels afores. Estan pensats per fer-hi caminades i s’ofereixen a tota la població, ja que no cal tenir unes condicions físiques especials per poder gaudir-ne. Estan senyalitzats i adequats per facilitar l’acció de caminar d’una manera conscient, sabent els quilòmetres que es recorren i el temps que es triga. Aquests camins estan connectats entre ells formant una Xarxa d’Itineraris Saludables (d’aproximadament 10 quilòmetres). D’aquesta manera, l’usuari pot dissenyar el seu propi recorregut segons la distància que vulgui caminar o l’entorn que prefereixi. Totes les Xarxes d’Itineraris Saludables contenen 3 itineraris recomanats: un de llarg (d’aproximadament 6 km), un de mitjà (d’entre 3 i 4 Km) i un de curt (d’aprox. 2 Km). Les Xarxes d’Itineraris s’implanten sobre camins ja existents i d’ús habitual, de manera que es connecten amb els parcs de saluts implantats també per part de Dipsalut, l’any 2010. El seu disseny ha anat a càrrec d’una comissió d’experts.

L’acte s’emmarca dins de les activitats de la Setmana Lloret Natura que promouen la descoberta de l’entorn natural i patrimonial a través d’activitats a l’aire lliure. Les propostes continuaran el cap de setmana; dissabte amb el Kayak Ultra-Marató Lloret Costa Brava-Barcelona Fórum, la primera marató que es realitza a Espanya amb un recorregut de 66 kilòmetres entre Lloret de Mar i el Fòrum de Barcelona i el diumenge amb la XXXII Marxa Popular de les Platges.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version