Canal Ajuntament

Súria. L'Ajuntament reactiva el Consell Municipal de Medi Ambient i impulsa un programa participatiu d'educació ambiental

 

 

 

 

 

L’Ajuntament de Súria ha convocat una sessió plenària del Consell Municipal de Medi Ambient per al dimarts 1 de març amb l’objectiu de reactivar aquest organisme consultiu i de participació, l’activitat del qual s’ha vist afectada per l’impacte de la pandèmia. Un dels temes de la reunió serà la presentació d’un procés participatiu per elaborar un programa d’educació ambiental.

 

 

Aquesta sessió tindrà lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila a partir de les 19.00 h. Altres temes de l’ordre del dia seran els residus i la neteja viària, l’aigua i el medi ambient, el programa Escoles Verdes i l’energia.

El programa d’educació ambiental és una iniciativa de l’àrea municipal de Medi Ambient, amb la col·laboració de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, l’empresa especialitzada Gaia-Serveis Ambientals i la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquest programa serà definir actuacions per millorar el medi ambient del municipi, especialment en l’àmbit de l’educació ambiental, amb les aportacions d’associacions i entitats, centres educatius i persones interessades.

 

L’Ajuntament també vol incentivar la participació en el Consell Municipal de Medi Ambient. Les persones interessades en participar-hi poden demanar-ho presentant una instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version