Canal Ajuntament

Begues. L'Ajuntament de Begues atorga els primers Premis Ànima Beguetana

Els guardons reconeixen la contribució de persones i entitats a difondre el nom del municipi i  els seus valors

Ja sigui des de l’activitat cultural, esportiva, empresarial o associativa, són molts els beguetans i beguetanes i els col·lectius de la població que diàriament impulsen el municipi i els valors amb els quals s’identifica Begues. Amb la voluntat d’oferir un reconeixement a aquesta tasca l’Ajuntament de Begues convocava per primera vegada els Premis Ànima Beguetana que es lliuraven aquest passat divendres 28 de gener en un acte celebrat al Teatre El Goula. En total s’establien 6 categories: acció cívica i social; valors comunitaris; economia, treball o empresa; ambaixador/a local; proposta popular i beguetà/na d’honor.

Per tal de seleccionar les diferents candidatures als Premis Ànima Beguetana, es creava una comissió integrada per personal tècnic municipal de les diferents àrees i serveis de l’Ajuntament. Les propostes es van completar amb les aportacions realitzades per la pròpia ciutadania a través de la plataforma de participació Decidim Begues. Les persones premiades rebien un diploma acreditatiu i una peça artística creada a aquesta edició dels premis per l’artista local Carmen Fernández.

Al llarg del mes de febrer podrem escoltar la gala, en diferents entregues, a través de Ràdio Begues (www.radiobegues.cat) amb entrevistes a les persones guardonades i un repàs a les seves trajectòries.

Els guardonats i guardonades

Premi acció cívica i social: Carme Bagó Premi valors comunitaris: Joves pel Nadal Premi d'economia, treball o empresa: Patxarino Premi ambaixador/a local: Cuca Fera Premis a proposta popular: Ramon Ferré i el Cor de Caramelles Premi beguetà/na d'honor: Josep Casado


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version