Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Gimnàstica rítmica, karate-do i l'escola de submarinisme, novetats del programa esportiu municipal 2012-2013 de Castell-Platja d'Aro

Enguany es manté l’escola de bàsquet per a infants i les sessions de pilates per a adults

 

El Programa Esportiu Municipal impulsat per la regidoria d’esports, infància i joventut, i participació ciutadana de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereix per a aquest curs 2012–2013 set propostes de caràcter estable per a infants, joves i adults. Les noies i nois de 6 a 12 anys poden participar de les propostes Multiesports a l’escola (com a activitat extraescolar) i de l’escola municipal de bàsquet, i enguany com a novetats també gimnàstica rítmica i karate-do. En el conjunt d’escoles d’esport base s’hi afegeix també la de submarinisme. Per als adults, s’ha programat pilates, natació, i karate-do (novetat). Les inscripcions ja estan obertes i les activitats s’iniciaran la primera setmana d’octubre i finalitzaran el mes de juny.

 

Simultàniament, 16entitats i associacions esportives del municipi completen l’oferta amb propostes que van des del futbol fins al tir olímpic, tot passant per bàsquet, futbol sala, bàdminton, ciclisme, immersió, vela, bowling, natació, tennis o patinatge. Tot el conjunt forma part del Pla Municipal d’Esports, que té com a objectius promoure la pràctica de l’esport com a font de salut i com a hàbit de la vida quotidiana; vetllar perquè els participants assoleixin uns coneixements esportius amplis; que la competició sigui un mitjà d’aprenentatge i no un fi; i promocionar el municipi com a destí de vacances actives. Les activitats esportives impulsades des de l’Ajuntament també es concreten amb altres propostes periòdiques i també es fan tasques de coordinació, gestió i impuls de la pràctica esportiva donant suport tècnic als diversos clubs i modalitats esportives presents al municipi.

 

Els infants i joves de 6 a 12 anys poden gaudir al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro de dues noves propostes: gimnàstica rítmica (dimarts i divendres 17.30-18.45 h), i karate-do (dimarts i dimecres 18.30-19.30 h), però també continua l’escola de bàsquet (dimarts i divendres 17.15-18.30 h). Aquestes les activitats segueixen el calendari escolar i la inscripció té un cost de 62 euros al trimestre. També, dins el calendari escolar i amb una inscripció de 12 euros per cada tres mesos, a les escoles del municipi es durà a terme la proposta multiesports a l’escola amb jocs preesportius per a cicle inicial; tastets de voleibol, handbol i tennis taula per a cicle mitjà; i handbol i voleibol per a cicle superior. Enguany l’horari s’adapta a la jornada continuada i es farà de 16 a 17 h (just quan acaba el servei de menjador escolar).

 

En relació als adults (a partir de 18 anys), també al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro s’impartirà com a novetat karate-do (dimarts i dijous 20.30-22 h) i es continua oferint pilates (dilluns i dimecres 10.30–11.30 h o dimarts i dijous 19.30–20.30 h). A la Sala Polivalent de Castell d’Aro també s’hi farà pilates (dilluns i dimecres 19–20 h), i en el Complex Esportiu Riembau de Platja d’Aro natació (dimarts i dijous 15.30–16.30 h o dimecres i divendres 15.30–16.30 h). Les activitats tenen inscripció trimestral amb una matrícula de 62 euros per cada tres mesos, excepte natació amb un cost de 85 euros.

 

 Programa

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version