Canal Ajuntament

Banyoles. L’Ajuntament de Banyoles convoca la tercera edició de les beques pel transport pels estudiants de Banyoles que estudien fora de la ciutat

L’Ajuntament de Banyoles oferirà per tercer any consecutiu una ajuda pel transport dels estudiants de Banyoles que han de desplaçar-se a estudiar fora de la capital del Pla de l’Estany. La iniciativa té la voluntat de donar suport als joves estudiants de la ciutat en un moment on més que mai cal una bona formació.

 

El cost final dependrà dels estudiants apuntats i les beques concedides però l’àrea de Joventut de l’Ajuntament hi destinarà un màxim de 4.000 euros i comptarà amb la col·laboració de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de l’àrea de Girona i de l’empresa TEISA. El regidor de Joventut, Jordi Congost, ha manifestat que “des del 2010 ja s’han concedit unes 100 beques de transport en aquest programa”.

Amb l’objectiu d’ajudar a la gent jove però també de potenciar el transport públic, el consistori banyolí facilitarà gratuïtament una targeta 10/30 de l’ATM de l’àrea de Girona pels alumnes que es desplacin a Girona. Per altra banda, l’Ajuntament lliurarà una targeta universitat de la TEISA carregada amb 8 viatges pels estudiants que es desplacin a Barcelona o Bellaterra, on s’hi ubiquen la majoria d’universitats de Catalunya. Per als estudiants que es dirigeixin a Olot la beca inclou un abonament de 10 viatges.

Els estudiants beneficiats han de tenir entre 16 i 20 anys, estar empadronats a Banyoles, que hagin acabat quart d’ESO o segon de batxillerat durant l’any vigent i s’hagin matriculat a un institut de fora del Pla de l’Estany per cursar un cicle formatiu que no s’ofereixi als instituts de la comarca o a una universitat. Es podrà sol·licitar entre l’1 i el 10 d’octubre del 2012 els dilluns, dimecres i divendres de les 4 a les 8 de la tarda a l’Espai Jove Cal Drac, a Banyoles, presentant la matrícula i només si és el primer any que surten a estudiar a fora.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version