Canal Ajuntament

Altafulla. La regidoria d'Educació d'Altafulla reparteix 9.000 euros per a les associacions de famílies dels sis centres educatius del municipi

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Gemma Maymó, ja ha fet públic el repartiment d’ajuts per a les associacions de famílies d'alumnes dels centres públics i municipals d’educació infantil, primària i secundària, de l’Institut Altafulla, i les escoles La Portalada i El Roquissar,  l’Escola de Música i les llars d’infants Francesc Blanch i Hort de Pau.

La suma total de la convocatòria és de 9.000 euros, el mateix import que es va aprovar per a l’any 2020. En el quadre següent, es detalla la quantitat total de subvenció que rebrà l’entitat, així com també el número d’alumnes de cada centre.

Aquests ajuts estan supeditats a què la proposta presentada per cada una de les associacions estigui encaminada al foment de l’activitat educativa. La fórmula per repartir aquesta quantitat total de 9.000 € és la contemplada en les bases específiques de la subvenció en què es detalla que l’import total es divideix en dues parts iguals; una de les parts va repartida a parts iguals entre totes les entitats, i la segona de les parts, s’ha de computar el cost per alumne i prorratejar-lo segons els alumnes de cada un dels centres escolars.


1639059279tallerinstitut.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version