Canal Ajuntament

Roses. Visites guiades i una visita-concert al cementiri, dins les Jornades Europees del Patrimoni a Roses

Roses celebra les Jornades Europees del Patrimoni entre els propers divendres 28 i diumenge 30 de setembre, amb la realització d’una extensa programació cultural que inclou jornades de portes obertes als seus principals monuments, visites guiades i activitats familiars, i la visita-concert Cementiris Modernistes amb Música.

Una de les propostes programades dins de la commemoració de les Jornades Europees del Patrimoni és l’activitat “Cementiris Modernistes amb Música”, consistent en una visita guiada a càrrec d’un especialista en escultura modernista a través de les escultures funeràries del cementiri municipal. Una vegada acabada la visita, se celebrarà un concert de música clàssica a càrrec de la Jove Orquestra de Figueres. L’acte tindrà lloc diumenge 30, a les 17 h.
D’altra banda, al llarg dels tres dies de celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, la Ciutadella de Roses obrirà les seves portes de 10 a 20 h, permetent l’accés al públic de forma gratuïta. A més, tots tres dies, oferirà la visita comentada Passejades d’història en francès (17 h), castellà (18 h), i català (19 h), en aquest cas a un preu de 5 €, mentre que per als menors de 7 anys l’activitat serà gratuïta. Per la seva banda, l’activitat familiar gratuïta “A la Ciutadella, Ludum Hereditatem” (dissabte, 12 h), permetrà descobrir al públic familiar els secrets del jaciment arqueològic (salaons, Dracma, muralla moderna,...).
L’altre escenari de les Jornades de Patrimoni d’enguany serà el Castell de la Trinitat, amb la realització de l’activitat familiar gratuïta anomenada “El Joc del Castell” (diumenge 30, 11 h), joc de pistes consistent a descobrir els enigmes del castell i dels personatges que hi van viure. La visita guiada Un mirador fortificat tindrà lloc tant dissabte 29 (16 h francès, 17 h català/castellà), com diumenge 30 de setembre (12 h francès, 13 h català/castellà), a un preu de 5 euros (menors de 7 anys gratuït).

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version