Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Platja d'Aro acull el proper dissabte 29 de setembre la 15a edició de la fira Retro Motor, punt de trobada dels amants dels vehicles d'època

La mostra disposa d’un espai de 10.000m2 per a mercat d’ocasió, intercanvi i compra - venda

 

El proper dissabte 29 de setembre, l’aparcament municipal de la Masia Bas de Platja d’Aro, acollirà de 9 a 19 h la 15a edició del Retro Motor Platja d’Aro, que presenta un conjunt d’activitats de “motor clàssiques”, i que faran un any més d’aquesta fira, un important punt de trobada de tots els afeccionats i amants dels vehicles d’època. Organitza la fira el Clàssic Motor Club Vall d’Aro amb la col·laboració de la regidoria de turisme, comerç, empresa i ocupació de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro. En un espai de 10.000m2, s’instal·laran més de 100 estands on es podrà comprar, vendre i intercanviar cotxes, motos, bicicletes, recanvis, accessoris, literatura especialitzada, miniatures, maquetes, etc.

 

En el decurs d’aquesta edició de la Descarregada del Vehicle d’Època es premiarà amb un aperitiu a les 13 h a tots els afeccionats que visitin el recinte amb un vehicle de fabricació anterior a l’any 1981 (també disposaran d’un espai tancat i vigilat dins el recinte per estacionar-lo). El Clàssic Motor  Club Vall d’Aro va néixer l’any 1997 a l’entorn de cinc amics que compartien una comuna i forta afecció pels vehicles clàssics. El setembre del 2002 va sortir el primer número de la revista del club que actualment s’edita semestralment i també disposa d’un espai web a la xarxa (www.cmcvalldaro.org). Actualment formen el club més de 200 socis i en les seves trobades s’hi poden veure vehicles clàssics (cotxes, motos i tractors). També realitzant sortides matinals, proves, gimcanes, visites a museus, salons i fires, o cursos tècnics.

 

Aquesta fira és una de les diverses propostes al municipi les properes setmanes. Així, el mateix dia a les 11 h  es pot gaudir, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2012, d’una visita guiada al Camí de Ronda de S’Agaró (reserva prèvia a l’Oficina de Turisme fins al 28 de setembre). Ja durant el mes d’octubre se celebrarà la 25a Festa de la Cervesa de Platja d’Aro (del 5 al 7 i de l’11 al 14 d’octubre), la 2a Fira de la Carbassa de S’Agaró (dissabte 6 d’octubre) i l’Aplec del Remei de Castell d’Aro (diumenge 14 d’octubre).


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version