Canal Ajuntament

Banyoles. Banyoles celebra la segona edició del festival 17820

Es farà aquest divendres i dissabte al Claustre del Monestir i s’hi potenciaran les arts visuals

El Claustre del Monestir de Sant Esteve de Banyoles acollirà aquest cap de setmana la segona edició del festival 17820 de música electrònica i art digital. El 17820 se celebrarà en dues sessions, una divendres i l’altra dissabte a partir de les 8 del vespre i en aquesta edició s’hi potenciaran les arts visuals. Les entrades ja estan a la venda a www.festival17820.cat

Després d’un any de pausa per la pandèmia, la música electrònica tornarà a ser la protagonista del festival 17820. El festival proposa, com a tret diferencial, un repàs ordenat a la història de la música electrònica i comptarà amb les actuacions en viu d’alguns dels millors músics electrònics de l’escena nacional. Entre altres, hi participaran Xavi Lloses i Àlex Pallí, Revuelta Sonora, Nara is Neus o White Solar Dog.

El director del festival 17820 August Corominas ha destacat que, en aquesta edició “hem volgut potenciar la programació experimental i sobretot l’art visual” i ha afegit que “aprofitant totes les parets del Claustre del Monestir hem organitzat una manifestació artística d’art digital amb la participació dels millors artistes d’art visual del món”. Les intervencions d’art visual aniran a càrrec de Pete Hoffmann i Playmodes.

August Corominas ha destacat que, a diferència de l’anterior edició, les activitats es concentraran al Claustre del Monestir. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Banyoles, Miquel Cuenca, ha destacat que “el festival 17820 ens permet completar el trencaclosques cultural de la ciutat oferint una completa proposta de música electrònica i art digital que, d’altra manera, seria difícil poder oferir”.

El festival 17820 està organitzat per Calàbria Kol·lectiv i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles. Les entrades per al festival ja estan a la venda a la mateixa pàgina web www.festival17820.cat.

163223022921ajbny_festival_17820.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version