Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. Un total de 120 persones participen a la tradicional bicicletada popular 'Poli Poble de la Festa Major'

Enguany, la bicicletada s’ha celebrat el 23 de setembre, sota el lema Mou-te en la direcció correcta en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Els actes previs s’allarguen durant dos caps de setmana, i el tret de sortida oficial de la Festa Major es farà el dia 28 de setembre amb el tradicional pregó.


Un total de 120 persones van participar a la tradicional bicicletada popular Poli Poble, que es va celebrar el diumenge 23 de setembre, sota el lema  Mou-te en la direcció correcte. Aquesta bicicletada s’organitzava des de l’Àrea de Medi Ambient, en el marc de la setmana de la Motibilitat Sostenible i Segura i estava inclosa a la Pedalada 2012.

La regidora de Medi Ambient ha explicat que “es tracta d’una passejada del poble al polígon industrial i acaba al parc del sector ponent on des de fa ja uns anys s’hi esmorza”. En el transcurs d’aquesta activitat es va rifa runa bicicleta entre tots els participants que varen fer la inscripció prèviament. Carme Camps ha valorat molt positivament el nombre de participants que, una vegada més, ha superat el centenar de persones. La sortida es va fer a les nou del matí des de la plaça de l’Ajuntament. Paral·lelament es va fer, a la mateixa hora, la presentació oficial dels equips d’handbol a les instal·lacions esportives.

Dinar de germanor d’inici de Festa Major
Al igual com ja s’ha fet en els darrers anys, el mateix diumenge, a les dues del migdia es va celebrar el tradicional dinar d’inici de Festa Major al pavelló municipal preparat pels Arrossaires de Cassà a base de fideuà, pollastre amb escamarlans, postres, pa, vi, cava, aigua, cafè i licors. En aquesta celebració s’hi van congregar un total de 210 comensals, que no es varen voler perdre la oportunitat de participar dels actes del cap de setmana previ a la Festa Major d’enguany.
A la tarda, els actes van continuar amb la presentació de l’escola de ball La Gatzara. El punt i final al segon cap de setmana d’activitats prèvies a la Festa Major el va posar el grup Boogie Woogie amb una sessió de ball.

Fotos: Ajuntament de Riudellots de la Selva

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version