Canal Ajuntament

Tossa de Mar. Presentació del rodatge de la pel·lícula 'What about love', interpretada per Sharon Stone, Andy García i Jose Coronado, entre d'altres, i que s'ha rodat en part a Tossa

Aquest dilluns 24 de setembre s'ha dut a terme la presentació del rodatge de la pel·lícula What about love a la plaça de l’Ava Gardner, dins del recinte de la vila vella de Tossa de Mar.

 

La pel·lícula What about love, dirigida per Klaus Menzel, protagonitzada per Marielle Jaffe i Miguel Ángel Muñoz, i en què també intervenen Sharon Stone, Andy García i José Coronado, s’està rodant a la Costa Brava i en poblacions com Tossa de Mar, fins l’1 d’octubre. 

La pel·lícula, produïda per Castel Film, Accident Film i Gondola Films, transcorre a diversos països d'Europa, entre els quals Romania i Catalunya, a més dels Estats Units. 

El nucli urbà de Tossa de Mar són alguns dels escenaris on s’està rodant la producció. En aquestes seqüències hi participaran José Coronado, Miguel Ángel Muñoz i Marielle Jaffe, mentre que l’actriu Sharon Stone i l’actor Andy Garcia ja han rodat les seves escenes als Estats Units.  

La presentació ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Tossa de Mar, Gisela Saladich i Ramon Ramos, conseller director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que col·labora en aquesta pel·lícula, i també del director de la pel·lícula, Klaus Menzel, la productora de Gondola Films, Sara Fijo, així com dels actors José Coronado, Miguel Ángel Muñoz i Marielle Jaffe. 

 

 

Fotos: Ajuntament de Tossa de Mar

 

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version