Canal Ajuntament

Banyoles. Banyoles acull aquest cap de setmana la Copa d’Europa Júnior i el Campionat d’Espanya de Triatló

Banyoles acollirà aquest cap de setmana la Copa d’Europa Júnior i el Campionat d’Espanya de Triatló en distància olímpica amb una participació de més de 1.300 esportistes. Serà l’onzè any consecutiu que Banyoles acull competicions internacionals de triatló en un cap de setmana de proves, que es faran seguint els protocols establerts conjuntament per l’Ajuntament i la Federació Espanyola de Triatló (FETRI).

Concretament dissabte se celebrarà a Banyoles el Campionat d’Espanya en modalitat olímpica per a la categoria juvenil i júnior tant masculina com femenina, i per a grups d’edat, així com el XXXV Triatló de Catalunya, la prova degana del Triatló a Catalunya que se celebra des de 1986. Diumenge es farà la Copa d’Europa Júnior masculina i femenina i el Campionat d’Espanya en categoria elit.

Per a l’organització de l’esdeveniment, l’Ajuntament compta amb uns 170 voluntaris i voluntàries que col·laboraran en la celebració de la prova per garantir la cobertura de totes les posicions i necessitats i vetllar pel correcte desenvolupament de les diferents proves en tasques d’atenció a esportistes, avituallaments, senyalització de circuits o dòping.

Paral·lelament, la celebració de les diferents proves durant el cap de setmana comportarà afectacions viàries a l’entorn de l’Estany, a la Vila Olímpica i al carrer Sardana durant tot el dissabte i diumenge al matí. Dissabte a la tarda, es produiran també afectacions viàries a la carretera GIP-5121 d’accés a Melianta i al Pla de Martís, que quedaran tallades des d’1/4 de 4 fins a les 7 de la tarda.

1630494353horaris_a5_proves_2021.jpg

1630494353mapa_talls_instagram'21.jpg

1630494354banyoles_triatlon.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version